Marcella is Master van de Online training Fit met Voeding en Bewegen van New Heroes. Stress kan leiden tot verstoringen in het beweegpatroon en in het voedingspatroon. Als je minder stress wilt en een gezondere leefstijl, kan Marcella hier bij ondersteunen.

Master video van New Heroes

Voor velen is het gezond om wat gewicht te verliezen. Marcella helpt graag en gaat daarbij voor veranderingen die bij jou en je leven passen, zodat je het ook vol kunt houden. Daar gaat de online training van New Heroes over.

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen om iets aan je conditie of gewicht te doen? Je hebt ongetwijfeld ook al succes gehad! Maar grote kans dat je na een poosje toch je motivatie kwijtraakte en in je oude gewoontes terugviel. Je bent niet de enige. Tijd voor iets realistisch! Dat is waar je in deze leerreis mee aan de slag gaat. Geen crashdieet, personal trainer of calorie-obsessie, maar op een gezonde manier bezig zijn met beweging en je voeding. Je hoeft je helemaal niet te focussen op een fantastische conditie of een strak lichaam. Maar op fitter worden en een doel dat bij jou past. Een doel dat je op een gezonde manier kan bereiken en vol kan houden. Een langdurige verandering in je leefstijl.

Website New Heroes