Hallo, wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Ik voel me lekker in de natuur. Dat was vroeger al zo. Ik vond het als tiener al heerlijk om buiten hard te lopen en dan rond te kijken wat er zoal te zien is. Een heerlijk gevoel van ontspanning. Geen wonder dus dat ik biologie ging studeren en nu ook koos voor wandelcoaching. De natuur ontspant en verwondert en dat helpt je tijdens de coachwandelingen. Het helpt om wat anders te gaan kijken en wat anders te gaan doen. Je treft in mij een rustige luisteraar en een anders-denker.

Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaancoach en VESB erkend stress en burn-out coach. Ik volg met regelmaat opleidingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vak.

Opleidingen:

CSR Stress en Burn-out coach – een methode om je te helpen herstellen van stress en ontdekken hoe je je leven anders kunt inrichten.

Koersonderzoek Hoogendijk: een methode om goed te onderzoeken wat voor jou een vitaal loopbaanperspectief is..

Mindfulness trainer: een opleiding gericht op het aanleren van de beginselen van de mindfulness aan mensen.

Register wandelcoach: een methode om mensen te coachen tijdens wandelingen in de natuur.

DISC en Drijfveren: een methode om meer duidelijkheid te krijgen over wat jouw voorkeurststijlen zijn en wat voor jouw werkelijk belangrijk is in werk en leven.

Ik gebruik al die kennis en ervaring graag om je te helpen een nieuwe fase in te gaan. Een fase waarin je weer wordt wie je eigenlijk bent.

Voordat ik me ging verdiepen in het coachvak heb ik verschillende werkomgevingen gehad: de wetenschap, het (onderzoeks)beleid en het hoger onderwijs. In deze omgevingen had ik verschillende functies. Ik werkte als onderzoeker en als leidinggevende, ik ontdekte het communicatievak en ik haalde een onderwijsbevoegdheid. Ik kan me daardoor in verschillende werkomgevingen verplaatsen en ik blijf de analytische denker die ik tijdens mijn opleidingen geworden ben.

Ik woon met mijn partner Walter Grooteman en onze drie kinderen in Berkel en Rodenrijs.

Je bent welkom!

En verder…