Ik ben Marcella Hallemeesch; een veelzijdige loopbaan- en burn-out coach.

Veel mensen gaan gebukt onder stress door hun werk of door een carrière die niet past bij wat ze echt willen. Dat hoeft niet zo te zijn! Ik ondersteun je graag naar ontspanning, werkplezier en bevlogenheid. Want iedereen kan werken zonder stress!

. Of je doel nu is meer rust en ontspanning in je werk, herstellen van een burn-out, of het ontdekken wat totaal ander werk zou kunnen zijn: we zijn bezig met een mooie en spannende ontdekkingsreis. Ik doe mijn best om die reis doelgericht en prettig te maken. We werken in een fijne sfeer samen om jouw doelen te bereiken.

Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaancoach en BLCN geaccrediteerd leefstijlcoach. Ik ben gecertificeerd voor het koersonderzoek Hoogendijk, een methode die heel geschikt is als je echt een heel nieuw pad wilt inslaan en ik ben gecertificeerd CSR coach, een methode die mooie resultaten geeft bij preventie en herstel van burn-out. Verder ben ik mindfulness trainer en register wandelcoach. Ik gebruik al die kennis en ervaring graag om je te helpen een nieuwe fase in te gaan. Een fase waarin je weer wordt wie je eigenlijk bent.

Ik voel me lekker in de natuur. Dat was vroeger al zo. Ik vond het als tiener al heerlijk om buiten hard te lopen en dan rond te kijken wat er zoal te zien is. Een heerlijk gevoel van ontspanning. Geen wonder dus dat ik biologie ging studeren en nu ook koos voor wandelcoaching. De natuur ontspant en verwondert en dat helpt je tijdens de coachwandelingen. Het helpt om wat anders te gaan kijken en wat anders te gaan doen. Je treft in mij een rustige luisteraar en een anders-denker.

Voordat ik me ging verdiepen in het coachvak heb ik verschillende werkomgevingen gehad: de wetenschap, het (onderzoeks)beleid en het hoger onderwijs. In deze omgevingen had ik verschillende functies. Ik werkte als onderzoeker en als leidinggevende, ik ontdekte het communicatievak en ik haalde een onderwijsbevoegdheid. Ik kan me daardoor in verschillende werkomgevingen verplaatsen en ik blijf de analytische denker die ik tijdens mijn opleidingen geworden ben.

Je bent welkom!

Mijn ervaring en papieren

  • Biologie aan de Universiteit Leiden
  • Promotieonderzoek aan de Universiteit Maastricht
  • Werkervaring aan universiteiten, bij een semi-overheidsinstelling (NWO/ZonMw) en in het hoger onderwijs
  • Erkend loopbaancoach (Noloc)
  • Geacccrediteerd leefstijlcoach (BLCN)
  • Register wandelcoach van Het Coach Bureau
  • Gecertificeerd Stress- en Burn-out coach (methode CSR)
  • Gecertificeerd Mindfulnesstrainer (See True)
  • Gecertificeerd voor loopbaancoaching met behulp van het koersonderzoek (methode Hoogendijk) van Vista Nova

En verder…

Ik ben aangesloten bij de BLCN (beroepsvereniging voor leefstijlcoaches), de Noloc (beroepsvereniging voor loopbaancoaches) en bij Stichting Burn-Out en Stress.