Ben jij een mens van de praktijk? Zit jij zonder werk thuis of verdwijnt jouw baan op termijn? Vraag je je af of je dit werk tot je pensioen kunt blijven doen? Overweeg jij een carrièreswitch? Of wil jij wat anders, maar weet je niet wat? Schakel hulp in. En schrijf je nu in voor gratis loopbaanadvies. Het is erop gericht om jou concreet een stap vooruit te helpen in je loopbaan of zoektocht. Je maakt een arbeidsmarktscan en ontdekt waar jouw kansen liggen. Je krijgt in 4 uur loopbaanbegeleiding inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil. Daarnaast stel je een persoonlijk arbeidsmarktplan op. Deze overheidssubsidie, ook wel STAP ontwikkeladvies genoemd, is nog beschikbaar tot het einde van 2022.


Let op: dit ontwikkeladvies ter waarde van € 700,– is speciaal bedoeld mensen die niet geschoold zijn of praktisch geschoold (maximaal mbo-2 niveau). Je kunt hiervoor in regio Oostland terecht bij erkend loopbaancoach Marcella Hallemeesch van Werkenzonderstress.nl. Marcella, aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc, verzorgt ook de subsidieaanvraag

Gratis STAP ontwikkeladvies voor praktijk geschoolden