Nadenken over je loopbaan en toekomst mogelijkheden is heel verstandig. De onzekerheid over de toekomst door de coronacrisis maakt dit voor veel mensen nog dringender. Door te leren en ontwikkelen heb je meer mogelijkheden voor de toekomst.

Vanaf 1 december kan je een gratis kortdurend coachtraject, een zogenaamd ontwikkeladvies, krijgen bij een erkend loopbaancoach. Ik doe mee aan deze regeling. Wil je weten wat het is en wat je er aan hebt, lees dan verder!

Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, je eigen kwaliteiten en ambities en je toekomstige loopbaanmogelijkheden. Omdat de arbeidsmarkt op dit moment onzeker is, is een arbeidsmarktscan onderdeel van het ontwikkeladvies. Met deze arbeidsscan ontdek je passende ontwikkelmogelijkheden.

Het ontwikkeladvies traject is voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Met baan, zonder baan of ZZP-er; je bent welkom. Het ontwikkeladvies coachtraject ter waarde van 700 € bestaat zo lang er subsidie beschikbaar is. De ervaring leert dat de subsidiemogelijkheid snel weer ophoudt, dus meld je nu al aan als je interesse hebt! Meer informatie over het Ontwikkeladvies bij Werken zonder Stress vind je hier. Dan kunnen we in december gelijk van start.

Neem gerust contact op om je aan te melden of als je meer wilt weten!

Stress of vragen over je loopbaan? Gratis ontwikkeladvies!
Getagd op: