Thuiswerken door het corona virus

Onrust door het thuiswerken in deze Coronatijd! Wie had dat gedacht? Zo ineens worden we gedwongen om het allemaal anders te doen. Hoe bevalt dat? Is het een ramp omdat je niet alleen je eigen werk maar ook dat van de kinderen moet organiseren? Of durf je het bijna niet te zeggen maar vind je het heerlijk? Lekker thuis zonder de stress van het werk? Voel je misschien onrust door deze situatie?

Thuiswerken door het corona virus

Een situatie als deze kan je op jezelf terugwerpen en het kan ineens ruimte geven. Het kan ertoe leiden dat je wat anders naar jezelf gaat kijken. Misschien merk je nu dat je thuis bent dat je op het werk heel veel spanning hebt. Misschien realiseer je je nu je veel met de kinderen samenwerkt dat je daar normaal nooit tijd voor hebt. Misschien realiseer je je dat dingen wilt veranderen. Maar wat dan en hoe doe je dat?

Wil jij ook werken met energie en plezier? Herkennen dat je iets wilt veranderen is een belangrijke stap. Wacht niet tot alles weer normaal is – dan ga je er gewoon weer in mee- want het signaal dat je voelt is echt. Kijk snel verder en we gaan aan de slag!

Coaching – juist nu!
Getagd op: