minder stress met playful work design

Afgelopen vrijdag volgde ik met de collega coaches van Career & Kids de workshop Playful Work Design van professor Arnold Bakker, Klaas-Jan Reincke en Yuri Scharp.

Playful Work Design is een manier om stressvolle of saaie onderdelen van het werk speelser aan te pakken. Dan gaan ze je makkelijk af en geven ze energie in plaats van dat ze energie kosten. Deze methode is op de Erasmus Universiteit in Rotterdam en op andere plekken in de wereld onderzocht. Mensen die hun werk op deze manier aanpakken ervaren over het algemeen meer flow tijdens de uitwerking van hun taken. Ook zijn ze meer bevlogen tijdens hun werk.

We hebben gekeken naar verschillende manieren om stressvolle taken om te buigen. Een interessante dag met een speelse en effectieve opbrengst! Leuk om nog wat verder in te duiken en een leuke aanvulling op mijn coaching.

Minder stress met Playful Work Design
Getagd op: