45-plus? Ontwikkeladvies zonder kosten!

Deze subsidieregeling is gesloten voor nieuwe aanvragen.

Iedere werkende* van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies.

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. De coach kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis. De coach kan per ontwikkeladvies subsidie aanvragen. Het is ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor leidinggevenden die hun werknemers willen ondersteunen bij hun loopbaanwensen.

Met Werken zonder Stress draag ik graag bij! Neem contact op als je al wandelend in een natuurgebied een paar goede en prettige gesprekken wilt over je toekomst.

*werkende: er zijn wat regels gesteld voor het gebruik maken van deze regeling. Een werkende werkt bijvoorbeeld gemiddeld minimaal 12 uur per week.

45-plus? Ontwikkeladvies zonder kosten!