Wat is een Register wandelcoach?

De afgelopen dagen is mij een aantal keer gevraagd wat dat nu eigenlijk inhoudt, Register Wandelcoach zijn. Dat licht ik graag toe.

Ik ben een professionele coach voor mensen die vastlopen in hun werk en/of thuis. Het coachen doe ik niet in een kamer, maar buiten tijdens een wandeling in de natuur. Het buiten zijn en het bewegen helpen de klant om de stress los te laten en ruimte te krijgen in het hoofd voor nieuwe ideeën en nieuwe gezichtspunten. De klant krijgt tijdens het coachtraject een helder beeld van zijn talenten en drijfveren en ontdekt hoe hij of zij met de situatie wil omgaan. De klanten komen met plezier naar de coaching sessies en ontwikkelen het zelfvertrouwen dat ze hun ambitie kunnen waarmaken. Heel mooi om hier aan bij te dragen!

En wat houdt dat woord register dan in?

Een Register wandelcoach is een wandelcoach met een kwaliteitsstempel, gegeven door het CPION. Het CPION is een onafhankelijke organisatie, die particuliere educatie-opleidingen toetst, diplomeert en registreert. De gediplomeerde RegisterWandelcoach® is opgenomen in het Abituriëntenregister van het CPION.

Dus mocht je voor jezelf of je organisatie interesse hebben in wandelcoaching, neem dan contact op. De kwaliteit is gegarandeerd!

 

 

 

Register Wandelcoach staat voor kwaliteit
Getagd op: